top of page
  • Forfatterens bildeTonje Hundevadt

Nytt fra hjemmekontoret

Av Anne Britt Strømnes


Midt mellom malingsbøtter og ugress sitter jeg hjemme og gjør jobben min. Kort vei til jobben og til tider ganske praktisk, er det. Siden mars har jeg hatt delvis hjemmekontor, med hyggelige regnskapsmøter med Penny Heymans på det ordentlige kontoret en gang i blandt. Alle sier i disse merkelige tider, og også jeg kan skrive under på at mye er annerledes. Alt går tregere, frister må utsettes, rapporter ettersendes, møter foregår på Messenger og forholdsregler må tas.


Partnerne våre i Afrika og Gaza har også merket effekten og styrken av konsekvensene rundt Korona pandemien. Barnehagene i Gaza har vært stengt inntil første august og partnere i DR-Kongo har begynt å lage såpe som de deler ut til trengende. I tillegg er vi alle usikre på om vi kan fortsette vårt arbeid til neste år på samme måte, om vi ikke får støtte fra Norad.


Styret har bestemt at vi skal prøve å søke om en ny treårig rammeavtale igjen og det er nedsatt to arbeidsgrupper som skal komme opp med ideer til ny søknad. På en måte er det en dobbel usikkerhet. Styret vil nå i større grad være et arbeidende styre, fordi jeg er har gått ned i en 50% stilling for å spare penger.


Heldigvis har vi mottatt gaver fra dere snille givere. Særlig nå kommer alle bidrag godt med. Tusen takk!


Med vennlig hilsen

Anne Britt Strømnes

Daglig leder, Kvekerhjelp

46 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page