top of page
  • Forfatterens bildeTonje Hundevadt

Oppdateringer fra kontoret

Oppdatert: 28. nov. 2019

Siden forrige nyhetsbrev har Kvekerhjelp sendt inn ny treårig rammesøknaden til Norad. Partnerne våre og Kvekerhjelp håper på fornyet tillit og fortsatt støtte fra Norad.


Programmene for den neste treårs perioden er planlagt videreutviklet innen digitale medier i Great Lakes Regionen og vi har inngått en intensjonsavtale med Universitetet Sørøst og to universiteter i Palestina om en mastergrad studie i førskole pedagogikk.


På nyåret kommer medlemsundersøkelsen vår og vi ønsker å invitere til en medlemskveld. Kvekerhjelp vil gjerne formidle hva vi jobber med å få innspill fra dere, som tidligere nevnt. Styret tar en ny gjennomgang av sikkerhetsrutiner, forskjellige veilednings papirer og strategi for de neste fem årene.


Tusen takk for all hjelp og støtte! Vi ønsker dere med dette en riktig god jul og la oss håpe på et fantastisk nytt år for oss alle!


Med vennlig hilsen

Anne Britt Strømnes, Daglig leder


Juleinnsamling

Kvekerhjelp er svært takknemlig for alle bidrag fra våre medlemmer og støttespillere. Mot slutten av året har styret innsett at gaveinntektene for 2019 har vært lavere enn i tidligere år. Samtidig ble kroner kursen svakere i forhold til dollar, noe Kvekerhjelp har tatt de økonomiske kostnadene av. Resultatet av disse faktorene gjør at vi setter ekstra stor pris på deres julebidrag til våre partnere i Gaza og Great Lakes i år.


Takk for at dere er opptatt av å være med i Kvekerhjelps arbeid for fred, forsoning og utvikling. 


Med ønsker om en fredfylt førjulstid,

Roger Cassidy, Styreleder22 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page