top of page
  • Forfatterens bildeTonje Hundevadt

Kirkeuka for fred i Palestina og Israel

Oppdatert: 17. sep. 2019

Kirkeuka for fred i Palestina og Israel arrangeres 15. september - 22. september. I år blir det spesielt fokus på barn og unges situasjon, samt 10 års jubileum til det palestinske Kairos-dokumentet.Kirkeuka er et initiativ fra Kirkenes Verdensråd som blant Kvekersamfunnet og Kvekerhjelp støtter sammen med mange andre.


Målet med Kirkeuka er å gi et kirkelig bidrag til å sikre fred, sikkerhet og like rettigheter for alle mennesker som lever i Palestina og Israel. I Kirkeuka inviteres vi til å be for, opplyse om og være pådrivere for en rettferdig fred.

Vi står sammen om å kreve at okkupasjonen av palestinske områder skal ta slutt. Vi ber norske myndigheter intensivere innsatsen for å få en rettferdig løsning på plass. Vi mener at sikkerhet best vinnes gjennom respekt for folkeretten og beskyttelse av menneskerettighetene, og ber israelske og palestinske myndigheter handle deretter. Vi står sammen med palestinere og israelere som arbeider for fred og likeverd med ikkevoldelige midler.


Programmet til kirkeuka ligger på nettsiden. Her er nettsiden til Kirkeuka: http://www.kirkeukaforfred.no/…/hap-og-handling-for-fred-ki…


Følg med på facebooksiden deres for oppdateringer: https://www.facebook.com/kirkeuka/

8 visninger0 kommentarer

Komentar


bottom of page